Skip to main content

Política de Privacitat

Aquest lloc web compleix amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de dades personals de les persones físiques i a la lliure circulació d’aquestes (RGPD a partir d’ara).

Responsable del tractament

  • Nom: Mentxu del Rio i Vicente
  • NIF: 52173689Y
  • Direcció postal: carrer Villar, 51 08041 Barcelona
  • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalitats del tractament

Les dades personals dels usuaris s’utilitzen per l’enviament de comunicacions electròniques informatives i comercials. Les dades recollides són identificatives (nom i cognoms) i de contacte (adreça electrònica).

Si s’escau, i per mantenir una relació comercial, també podem tractar dades relatives a transaccions econòmiques per al pagament dels productes o serveis facilitats.

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no es sol·liciti la seva supressió, es mantingui la relació contractual amb el client i siguin necessaris pel compliment d’una obligació legal o per la formulació, exercici i  defensa de reclamacions.

Legitimació del tractament

La base jurídica que empara el tractament de les dades és el lliure consentiment de la persona, el qual pot revocar en qualsevol moment i sense cap perjudici.

Destinataris

La informació personal no es cedirà a altres destinataris, excepte per obligació legal. Tampoc seran objecte de transferències internacionals a tercers països.

Drets dels interessats

Tota persona té la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, i a la limitació o l’oposició al seu tractament.

També podrà revocar el consentiment per a l’enviament de comunicacions comercials i exercir tots aquests drets enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. 

Si considereu que els vostres drets no s’han atès adequadament, teniu dret a

presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control corresponent.

Document revisat el 24/05/2018