Skip to main content

Avís Legal

Aquest avís legal regula l’accés i la utilització del lloc web www.abacmedia.com.

Tota persona que accedeix al lloc web assumeix el paper d’Usuari. La navegació pel lloc web és absolutament voluntària i comporta la acceptació plena i sense reserves de les condicions publicades en aquest avís legal les quals pot ser modificades sense notificació prèvia.

Dades Identificatives

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, indiquem les següents dades identificatives:

Mentxu del Rio i Vicente (a partir d’ara “abacmedia”) amb D.N.I. número 52173689Y és la titular del lloc web www.abacmedia.com. El domicili a aquests efectes està al carrer Villar, 51 08041 Barcelona i l’adreça de correu electrònic de contacte és Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Accés i utilització del lloc web

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït. L’Usuari és el responsable del seu ús del lloc web i es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis d’acord amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic i el present avís legal.

L’accés al lloc web no suposa començar cap tipus de relació de caràcter comercial entre abacmedia i l’Usuari.

El lloc web proporciona l’accés a gran varietat de continguts propietat d’abacmedia que tenen caràcter general i una finalitat merament informativa. abacmedia declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es troba fora del lloc web a la qual s’accedeix a través dels diferents enllaços.

Drets d'autor i propietat industrial

Tots els drets d’autor i propietat intel·lectual dels continguts del lloc web són titularitat d’abacmedia o dels seus llicenciants. No es permet la reproducció, publicació i/o l’ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials del lloc web sense consentiment previ i per escrit.

Protecció de dades

abacmedia compleix amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 del 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció i tractament de dades personals de les persones físiques que puguin ser recollides per la navegació o contractació de serveis a través del lloc web.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre la Protecció de Dades a la pàgina Política de Privacitat.

Jurisdicció

En el cas que sorgeixi qualsevol conflicte relacionat amb la interpretació o aplicació d’aquestes condicions, la seva resolució es regirà per la legislació vigent aplicable.